Junak pobjede Vatrenih u Nižnji Novgorodu: Spojio je ruke i pogledao prema nebu, zahvala Bogu, molitva za Hrvoja

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija je u dramatičnoj utakmici osmine finala Svjetskog prvenstva nakon udaraca s bijele točke pobijedila Dansku i izborila četvrtfinale.  Prvi puta nakon 20 godina i nezaboravne generacije koju je u Francuskoj 1998. vodio Miroslav Ćiro Blažević. Junak osmine finale u Nižnji Novgrodu bio je golman Monaca, Danijel Subašić, koji je obranio čak tri jedanaesterca Dancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić je obranio jedanaesterce  Eriksenu, Schoneu i Jorgensenu, dok su za Hrvatsku zabili Kramarić, Modrić i Rakitić.

Podsjetimo, Hrvatska je pobijedila ukupnim omjerom 4:3.

Kako smo već rekli junak utakmice bio je sjajni golman Danijel Subašić, koji je Hrvatsku nakon dosta peha tijekom utakmice, koja je trajala 120 minuta, vratio u život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak najveće pobjede ove generacije Vatrenih dosta je svojih emocija, u inače večeri nabijenoj emocijama, posvetio Hrvoju Ćustiću, nikad prežaljenom prijatelju koji mu je bio poput brata, kako piše portal 24 sata, i čiji lik na majici nosi Danijel baš svaku utakmicu otkako je Hrvoje napustio ovaj svijet prije desetak godina.

Danijel Subašić spojio je ruke s pogledom prema nebu, zahvala Bogu i molitva za Hrvoja…

”Moj Hrvoje će zauvijek biti uz mene, i to ne samo na majici, nego i u srcu”, kazao je nedavno prvi golman hrvatske nogometne reprezentacije, čime je jasno dao svima do znanja kako prijatelja nije zaboravio i da će ga nositi na svom srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, deseta obljetnica tragične smrti Hrvoje Ćustića, nogometaša Zadra koji je preminuo nakon što je na utamici udario glavom u betonski zid na Stanovima, obilježena je prije tri mjeseca.  Odlazak Hrvoje Ćustića definitivno i zauvijek je promijenilo život Danijelu Suašiću, velikom junaku jednako velike hrvatske u Nižnji Novgorodu, koju su Vatreni 20 godina čekali. Još tamo od Francuske 1998.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.