Juranović sjajnu atmosferu na Poljudu opisao samo jednom rječju

Foto; snimka zaslona

Autogolom Kurdjašova Hrvatska je pobijedila Rusiju u posljednjem kolu kvalifikacija na rasprodanom Poljudu i tako osigurala izravan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajnu utakmicu na desnom beku odigrao je Josip Juranović koji je imao nekoliko sjajnih ubačaja za naše ofenzivce.

“Zaslužena pobjeda, mislim da smo u 90 minuta pokazali jako dobar nogomet u jako teškim uvjetima za igru. Mislim da smo dali sve od sebe pred našim vjernim navijačima. Nadam se da su uživali”, rekao je za Novu TV.

Iako je na tribinama bilo komentara da se reprezentativcima, u slučaju da ne izbore izravan plasman u Katar, nema što zamjeriti, Vatreni se nisu predavali, vjerovali su da će zabiti pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U svlačionici je bila pozitivna energija. Znali smo da ćemo zabiti gol. Napokon, sreća nas je nagradila poslije toliko promašenih prilika i zasluženo idemo u Katar”.

Juranović je dobrm igrama u dresu hrvatske nogometne reprezentacije zauzeo mjesto u prvom sastavu, trenutno proživljava svoje najbolje trenutke u karijeri.

“Živim svoj san. Držat ću ga koliko je god moguće”, kazao je pa najavio da će Hrvatska biti sjajna u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatske raste iz utakmice u utakmicu, tako da će na Svjetskom prvenstvu biti sjajno”.

Za kraj, Juranović je prokomentirao atmosferu na rasprodanom Poljudu sa samo jednom rječju.

Jednom rječju – božanstveno”, zaključio je Juranović sa širokim osmijehom od uha do uha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.