Jurčević razočaran: ‘Nadali smo se da ćemo danas proslaviti naslov prvaka, a doživjeli smo ovaj šok’

Foto: fah

Nikola Jurčević nije mogao skriti razočaranje novom lošom utakmicom Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitam Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. Jako sam razočaran, loše smo ušli u utakmicu, bili smo u šoku i paralizirani. Nadali smo se da ćemo danas proslaviti naslov prvaka, a doživjeli smo ovaj šok, trebat će nam par dana da ovo zaboravimo i da se pripremimo za sljedeću utakmicu i osvojimo naslov prvaka. Svi smo mi zajedno, ne bih sada ulazio u neku analizu, ja mislim da smo svi skupa razočarali i da smo sasvim drugačije zamišljali ovu utakmicu”, poručio je nakon utakmice.

“Ne želim tražiti opravdanje za ovako lošu utakmicu, sve mi je ovo šokantno jer u pripremi utakmice nisam ni mislio da bi se ovakvo nešto moglo dogoditi, postojala je jedna dobra atmosfera i želja da osvojimo naslov prvaka, ali dogodio se poraz”, poručio je.
S druge strane Goran Tomić bio je oduševljen igrom svoje momčadi.

“Velika je ovo pobjeda za nas, bili smo jako dobri, odlično se branili i imali jako dobru tranziciju prema naprijed. U drugom dijelu smo malo pali, imali smo problema u igri, ali i dosta sreće u nekim trenucima. Briljirao je naš golman, a mislim kako smo mogli zabiti još golova. Sreću treba zaslužiti, mi smo to ovoga puta uspjeli isprovocirati”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.