Jürgen Klopp pronašao adekvatnu zamjenu za Van Dijka, ali morat će čekati

Foto: fah

Nakon nesretne ozljede Virgila van Dijka njemački trener Jürgen Klopp primoran je pronaći njegovu zamjenu kako bi koliko – toliko ”zakrpao” zadnju liniju Liverpoola. No, naravno, Klopp želi taj problem trajno riješiti te će se morati strpjeti do siječnja. Rješenje je prema svemu sudeći na vidiku, barem ako je vjerovati engleskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Van Dijk je ozlijeđen nakon sudara s golmanom Evertona  Jordanom Pickforom u derbiju koji je u subotu odigran na Goodison Parku. Nizozemski će nogometaš pauzirati najmanje pola godine, pod upitnikom je, kažu neki, i nastup na Europskom nogometnom prvenstvu. Za Van Dijka je klupska sezona gotova te će Klopp morati pronaći za ovu cijelu sezonu trajno rješenje.

Do siječnja će Klopp morati raditi s onim što ima, vrlo vjerojatno će koristiti Fabinha na poziciji stopera, no u međuvremenu, dakle, u zimskom prijelaznom roku, planira dovesti na Old Trafford Dayota Upamecana, koji je njemačkog stručnjaka impresionirao igrama u Leipzigu, svojim izvedbama privukao je pažnju velikih europskih klubova.

Bayern, Arsenal, Chelsea i Barcelona navodno već jedno vrijeme pokazuju zanimanje za Upamecana, ali Klopp vjeruje kako može pobijediti u utrci zbog dobrih odnosa koje ima s Leipzigom, za koji igra i bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Leipzig je u ljetnom prijelaznom roku odbio nekoliko ponuda, Francuz je potpisao novi ugovor, međutim, u Liverpoolu su uvjereni da će s ponudom od 50 milijuna eura u siječnju ipak dobiti zamjenu za Van Dijka. Ako netko od njih ne bude brži i ako ne bude ”darežljiviji”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.