Juventus pobijedio Genou uz Ronaldov veliki promašaj, srpski veznjak srušio Jurićevu Veronu u 92. minuti

epa09120842 Juventus’ Cristiano Ronaldo (R) celebrates after scoring the 1-0 goal during the Italian Serie A soccer match Juventus FC vs SSC Napoli at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 07 April 2021 EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Juventus je s 3:1 pobijedio Genou u utakmici 30. kola talijanske Serie A. Strijelci za momčad iz Torina bili su Dejan Kuluševski, Alvaro Morata i Weston McKennie. Jedini pogodak Genoe zabio je Gianluca Scamacca. Cristiano Ronaldo je s dva metra pogodio stativu i upisao vjerojatno najveći promašaj od svog dolaska u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret 30. kola digrao je i Napoli koji je s rutinskih 2:0 pobijedio na gostovanju kod Sampdorije.

Hellas Verona našeg Ivana Jurića zamalo je osvojila veliki bod protiv Lazija na domaćem terenu. No, Sergej Milinković Savić je u 92. minuti zabio za pobjedu Lazija.

Juventus je opet na samo bod od drugoplasiranog Milana, a Inter je prvi s devet bodova više od Milana. Lazio je šesti s 55 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli je četvrti s bodom više od Atalante, ali momčad iz Bergama svoju utakmicu 30. kola igra protiv Fiorentine večeras od 20:45 pa se ima priliku odmah vratiti na mjesto koje vodi u Ligu prvaka na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.