Juventus ponovno na vrhu Serie A, Milan Badelj isključen u visokoj pobjedi Fiorentine

Foto: fah

Nije dugo trebalo Juventusu da se vrati na vrh Serie A. Naime, Juve je na domaćem terenu rutinski sa 2:0 svladao Bresciju u susretu 24. kola te se vratio na prvo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najvažniji trenutak utakmice odigrao se u 37. minuti kada je Aye prekršajem na rubu svog kaznenog prostora zaustavio Betancura i za to dobio drugi žuti karton, što je značilo i isključenje. Argentinac  Dybala je iz slobodnog udarca doveo Juventus u vodstvo, u drugom dijelu utakmice za konačnih 2:0 zabio je Cuadrado.

Nakon ove pobjede Juventus ima 57 bodova, dakle, tri više od Brozovićevog Intera, a četiri više od Lazija. No, Inter i Lazio u Rimu igraju međusobno od 20:45 sati, i bit će to veliki derbi talijanskog nogometa. Brescia je pretposljednja na ljestvici sa 16 bodova.

Recimo kako je nogometaš Fiorentine, Milan Badelj, isključen zbog dva žuta kartona u samom finišu prvog dijela u visokoj 5:1 pobjedi Fiorentine na gostovanju kod Sampdorije. Naime, Milan Badelj je prvi žuti karton dobio u 35. minuti susreta, a drugi žuti karton je dobio devet minuta kasnije zbog prekršaja na sredini igrališta. Posve nepotrebno, naime, već tada je Fiorentima imala  vodstvo od 3:0 autogolom Thornsbyja (8-ag) i iskorištenim kaznenim udarcima Vlahovića (18-11m) te Chiese (40-11m), a usto je i Sampdoria bila s desetoricom jer je isključen Murru. Još dva pogotka za Fiorentinu zabili su Vlahović (57) i Chiesa (78), da bi u devedesetoj minuti susreta Gabbiadini ublažio katastrofu Sampdorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.