Trener Osijeka nakon pobjede protiv Dinama u burnom derbiju: ”Bili smo jako dobri, a njima nije bilo lako s igračem manje”

Foto: fah

Nogometaši Osijeka u burnom derbiju 22. kola Prve hrvatske nogometne lige pobijedili su Dinamo pogotkom Mirka Marića s bijele točke. Razumljivo, nakon utakmice i pobjede u derbiju trener Osijeka, Ivica Kulešević, bio je vrlo zadovoljan, što uostalom nije ni krio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Odigrali smo jako dobru utakmicu, upisali smo više nego zasluženu pobjedu, posebno hvala publici koja nas je podržavala. Na kraju smo dominirali i zasluženo pobijedili. Ovo je bio najofenzivniji sastav koji je ikad istrčao protiv Dinama, ali dobro smo odradili posao. Ima još prostora za napredak, ali bili smo jako dobri”,  kazao je Kulešević na početku tiskovne konferencije te je dodao:

“Sigurno da Dinamu nije bilo lako s igračem manje i da je nama to pomoglo. Mance smo stavili u napad i ispunio je sve naše zahtjeve, nije zabio gol, ali sve drugo je odradio sjajno.”

Iako je trener Osijeka bio raspoložen odbio je komentirati nedavne događaje između dva kluba.  Posve razumljivo, ipak je opis posla trenera posve drugačiji i vezan je uz momčad, igru, rezultat. A Osijek očekuje polufinale Kupa protiv Rijeke, prilika je to za prvi trofej nakon 21 godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ja imam dosta briga oko momčadi, te stvari ne bih komentirao. Da čitam komentare i medije, vjerojatno bih se objesio davnih dana. Radim svoj posao i fokusiram se na ono što je nama najbitnije, a to je igra”, rekao je trener Osijeka u svom komentaru na pitanje o VAR-u i prepucavanju Dinama te Osijeka putem društvenih mreža.

S druge strane, kako smo već pisali, trener Dinama, Nenad Bjelica, odbio je odgovarati na pitanja novinara, čestitao je Osijeku, a na presici je tek poručio: “Što da vam pričam kad sve znate? Ajde, brate mili”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.