I nakon utakmice Bjelica izgubio živce: Zašto je trener Dinama u posljednje vrijeme toliko nervozan?

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Osijeka u Gradskom vrtu u sklopu 22. kola Prve hrvatske nogometne lige pobijedili su Dinamo 1:0. U jednoj burnoj utakmici isključen je i trener vodeće momčadi prvenstva, Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Dinama odbio je odgovarati na pitanje novinara, očito je poraz u derbiju teško pao Dinamovom treneru, iako, objektivno govoreći, ovaj poraz Dinamu puno toga ne odnosi. Naime, Dinamo je vrlo blizu obrane naslova i poraz u Osijeku teško će ga zaustaviti na tom putu, tim prije što je prvi pratitelj Dinama, Hajduk, u ovom kolu poražen od Slaven Belupa u Koprivnici.

Bjelica izgubio živce…

”Prvo bih čestitao Osijeku”, rekao je Bjelica,  ali je i odbio komentirati pitanje o crvenom kartonu koji je dobio Stojanović. Dinamov trener na odlasku je tek nervozno poručio: ”Što da vam pričam kad sve znate? Ajde, brate mili.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratimo se samoj utakmici, naime, Modri su derbi završili s dva igrača manje, a crveni karton zbog neprimjerenog ponašanja te unošenja sucu u lice dobio je vidno nervozni Nenad Bjelica.

Dinamo je, podsjetimo, od 67. minute susreta igrao bez Dilavera koji je dobio drugi žuti karton, Osijek je to iskoristio te je deset minuta kasnije došao do vodstva. U sudačkoj nadoknadi uslijedio je kaos.

Stojanović je na centru napravio nepotreban prekršaj te je zbog toga dobio drugi žuti karton, nakon čega je Bjelica izgubio živce, da ne citiramo sad riječi nekih medija koji tvrde kako je trener Dinama ”poludio.” Bjelica je krenuo prema Zebecu te ga je verbalno napao, unio mu se u lice i sudac ga je potpuno opravdano isključio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije samo posve jasno zašto je Nenad Bjelica u posljednje vrijeme toliko nervozan? Naime, teško je vjerovati da Dinamo može izgubiti bitku za naslov prvaka, konkurenti su ostali previše daleko da bi se to dogodilo. Možda je Bjelica nervozan zbog ispadanja u Kupu od Rijeke? No, prešlo je već određeno vrijeme i profesionalni trener mora znati preboljeti poraz, živjeti s porazima, kao i s pobjedama. Biti velik u pobjedi, još veći u porazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.