Kalinić o Livaji i “najubojitijem napadačkom tandemu” u HNL-u

kalinić
Foto: snimka zaslona

Nikola Kalinić i službeno je predstavljen na Poljudu. Dres s brojem 9 odjenut će nakon punih 13 godina. Na transferu u Hajduk sinoć su mu čestitali i Edin Džeko te Ivan Perišić, koji je još jedna velika želja Hajdukovih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Kalinić drugi put u karijeri potpisao je vjernost Hajduku. Ovaj put na godinu i pol dana.

– Veliki dan za mene. Ne treba niti naglašavati što mi znači povrtatak u moj klub, u moj grad. Velika mi je i trema, puno veća nego kad sam prije igrao, jer sam bio mlad i onda ne razmišljate, a sad je eto prošlo dosta godina, rekao je Nikola Kalinić.

Iako je igrao za mnoge velike klubove, velike trofeje nije osvajao. Ima samo jedan Superkup s Atleticom iz Madrida. Stoga bi trofej s Hajdukom bio najljepši mogući završetak jedne velike karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sigurno bi to bila kruna moje karijere, ali puno se stvari treba poklopiti da se ostvari taj cilj. Idemo utakmicu po utakmicu.

Markom Livajom tek se treba uigrati. No trebao bi to biti najubojitiji napadački dvojac HNL-a.

– Marko je veliki igrač, puno znači za Hajduk. Nadam se da će ovako nastaviti i da ću mu ja pomoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 13 godina Kalinić će ponovno zaigrati u bijelom dresu na utakmici protiv Slaven Belupa u nedjelju na kojoj će Hajduk i svečano proslaviti 111. rođendan, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.