Kane objasnio što će s loptom koju je uzeo nakon pobjede Bayerna nad Dinamom

Muenchen, 17.09.2024. - Susret 1. kola nogometne Lige prvaka Bayern Muenchen - GNK Dinamo Zagreb na Allianz Areni u Muenchenu. Na slici igrači Bayerna slave zgoditak koji je iz jedanaesterca postigao Harry Kane. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Harry Kane zabio je e četiri gola u Bayernovom deklasiranju Dinama s 9:2. Engleski napadač minhenske momčadi triput je bio precizan s bijele točke i dodao je tome jedan gol iz igre na otvaranju Lige prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovo je prvi put da sam imao tri jedanaesterca u jednoj utakmici. Bio je to drugačiji osjećaj za mene, ali postići četiri gola je fantastično. Važno je pomoći momčadi na bilo koji način. Bilo da su to penali ili normalne završnice, sve ću ih izvesti”, rekao je Kane nakon susreta.

Otkrio je što će biti s loptom koju je uzeo.

Najbolji strijelac u povijesti Tottenhama (280 u 435 utakmica), najbolji u povijesti engleske reprezentacije (68 u 100 utakmica) i drugi najbolji u povijesti Premier lige (213 u 316 utakmica) potom je rekao što će napraviti s loptom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadržavam sve lopte nakon hat-trickova, momcima je možda bilo muka od potpisivanja autgrama na njih. Moj sin Louis ima samo tri godine i voli igrati nogomet. Ponijet ću loptu kući i staviti je pored njegovog kreveta, sigurno će biti sretan kad se ujutro probudi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.