Kane: Ovo je užasno bolno i boljet će još jako dugo

epa11478375 French referee Francois Letexier (R) shows the yellow card to Harry Kane of England during the UEFA EURO 2024 final soccer match between Spain and England, in Berlin, Germany, 14 July 2024. EPA/FILIP SINGER

Španjolska je osvojila naslov prvaka Europe pobijedivši u nedjeljnom finalu na Olimpijskom stadionu u Berlinu reprezentaciju Engleske s 2:1 Španjolci su poveli u 47. minuti pogotkom Nice Williamsa, a u 73. minuti izjednačio je Cole Palmer. Za konačnih 2:1 i slavlje Španjolaca u 86. minuti je gol postigao Mikel Oyarzabal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teško je riječima opisati kako se svi trenutno osjećamo. Bila je jako teška utakmica. Dobro smo se vratili u igru ​​i tražili smo pobjedu. Primiti gol u zadnjim minutama je stvarno teško prihvatiti”, nakon utakmice je rekao kapetan Engleske Harry Kane.

“Prvo poluvrijeme smo se mučili. Nismo mogli zadržati loptu. Drugo poluvrijeme je bilo bolje, no nismo uspjeli. Propustili smo veliku priliku. Nije lako doći do finala i kad uđete u njega, to onda morate iskoristiti. Mi nismo uspjeli. Ovo je užasno bolno i boljet će još jako dugo. Ne znam hoće li Gareth otići. Treba mu vremena da odluči. Htjeli smo naslov osvojiti za njega.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.