Kane se muči s ozljedom leđa uoči Eura

epa11200892 Munich's Harry Kane gestures during the UEFA Champions League round of sixteen second leg match between FC Bayern Munich and SS Lazio, in Munich, Germany, 05 March 2024. EPA/RONALD WITTEK

Napadač engleske reprezentacije i Bayern Münchena Harry Kane (30) muči se s ozljedom leđa uoči Europskog prvenstva koje će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kane će propustiti Bayernovu posljednju bundesligašku utakmicu ove sezone protiv Hoffenheima u subotu.

– Pokušali smo s injekcijama i terapijom, ali leđa su mu se grčila. Postalo je još gore i osjećao je to u svakodnevnim pokretima. Nije bilo šanse da uopće trenira, kazao je Bayernov trener Thomas Tuchel.

– Harry je na liječenju kod svog osobnog liječnika. Ne može putovati s nama u Hoffenheim. Već je u Madridu bilo upitno, kao što ste mogli primijetiti, dodao je strateg Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.