Ancelotti: Osim što je vrhunski igrač, Luka je još spektakularniji kao osoba

Foto: fah

Real Madrid u nedjelju u 19 sati gostuje kod Villarreala u predzadnjem kolu LaLige. Momčad Carla Ancelottija odavno je osigurala naslov prvaka i samo čeka 1. lipnja i finale Lige prvaka protiv Borussije u Londonu. Uoči utakmice Ancelotti je govorio i o Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Optimist sam po tom pitanju. Nikad nisam imao problema s Lukom, niti ću ih ikad imati. Osim što je vrhunski igrač, Luka je još spektakularniji kao osoba. Strašno ga poštujem, a i on mene. S Kroosom je ista priča”, rekao je Talijan.

“Posebno mi je teško ne stavljati u igru igrače koji su ovdje obilježili jedno razdoblje, i koji ga nastavljaju obilježavati. Kome je teže donositi takve odluke nego meni, koji sam zahvalan Luki na svemu što je napravio tijekom mog boravka ovdje. Iznimno mi je stoga teško i komplicirano. U sportskom smislu i ne jer mi je posao donositi takve odluke, ali kao osobu me jako pogađa”, rekao je tad Talijan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.