Southgatea pitali hoće li dati ostavku: Ovo je odgovorio

epa11478910 England head coach Gareth Southgate walks past the trophy during the podium ceremony after England lost the UEFA EURO 2024 final soccer match between Spain and England, in Berlin, Germany, 14 July 2024. EPA/FRIEDEMANN VOGEL

Španjolska je četvrti put u povijesti postala prvak Europe. Iako je Gareth Southgate doveo Englesku u dva finala Eura zaredom, postoji određeni broj onih koji ga tjeraju s engleske klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga, odmah nakon poraza od Španjolske novinari ITV-a su pitali Southgatea hoće li dati ostavku.

“Mislim da sad nije pravo vrijeme za takvu odluku. Moram razgovarati s pravim ljudima. Zasad ne bih o tome”, rekao je Southgate.

Španjolci su u finalu Eura igranom na Olimpijskom stadionu u Berlinu s 2:1 pobijedili Englesku. Strijelci za Furiju su bili Nico Williams u 47. i Mikel Oyarzabal u 87. minuti. Za Englesku je zabio Cole Palmer u 73. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.