Kao i sa svastikom počinitelji nepoznati: Divljaci išarali plakat podrške povratku Vatrenih u Dalmaciju

Foto: fah

Nekoliko dana nakon što je postavljen plakat dobrodošlice i podrške hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za dolazak u Dalmaciju, i to nakon punih četiri godine, je išaran. Naravno, kao i sramota sa svastikom na Poljudu tako su počinitelji i ovog divljačkog čina nepoznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Vatreni, dobrodošli u Dalmaciju”, stoji na plakatu koji je postavljen na ulazu u Omiš uoči dolaska Vatrenih u spomenuti grad povodom revijalne utakmice protiv NK Omiš (petak, 15 sati).  Plakat je išaran u večeri na četvrtak te je napisan prekriženi znak HNS-a.

Podsjetimo,Vatreni će se bez nekoliko važnih igrača, kao što su Ivan Rakitić, Ante Rebić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, okupiti četvrtak u 17 sati održati otvoreni trening na stadionu Anđelko Marušić Ferata u Omišu. Za dolazak Vatrenih vlada veliki interes, naime, Vatreni se vraćaju nakon četiri godine i remija s Italijom na praznom Poljudu. Tada se,nažalost, dogodio i najveći incident u povijesti hrvatskog nogometa, na travnjaku Poljuda iscrtana je svastika, autori te sramotne diverzije uperene protiv hrvatske reprezentacije još uvijek nisu pronađeni, unatoč obećanjima političara.

Spomenimo da se na tribinama omiškog stadiona očekuje se maksimalnih 5300 gledatelja te sjajna atmosfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.