Kao skup rekreativaca: Koemanova Barcelona osuđena je na neuspjeh

epa08805169 FC Barcelona's striker Lionel Messi in action during the Spanish LaLiga soccer match between FC Barcelona and Real Betis held at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, 07 November 2020. EPA/ALEJANDRO GARCIA

Nogometaši Barcelone još jednom su šokirali svoje navijače, naime, katalonski klub poražen je u gostima kod Cadiza te su se već sada Katalonci znatno udaljili od borbe za naslov prvaka. I dok njegova momčad djeluje kao skup rekreativaca poslije nedjeljnog ručka trener Ronald Koeman još uvijek ne vidi niti malo krivice zbog poraznih igrača u sebi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, iako doveden kao pojačanje, bosansko  hercegovački reprezentativac, Miralem Pjanić, koji je s reprezentacijom doživio totalni fijasko u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, uglavnom minute skuplja na kapaljku, protiv Cadiza igrao je tek petnaestak minuta, a da je bilo tko, pa makar i iz omladinskog pogona, sinoć nastupio u dresu Barcelone nije mogao igrati lošije od momčadi koja je sinoć istrčala na teren protiv Cadiza. Čak je i dio navijača Barcelone počeo gubiti strpljenje s novim trenerom, ali i pojedinim igračima, pa su preko društvenih mreža počeli tražiti od trenera da pruži veću priliku Pjaniću, iako je takva akcija, kojoj se i nije odazvao relevantan broj navijača, osuđena na neuspjeh. S Pjanićem ili bez njega ova anemična Barcelona osuđena je na neuspjeh.

Navijači Barcelone su kreirali hashtag pod nazivom “JusticeforPjanic”, što u prijevodu na hrvatski jezik znači kako žele ”pravdu” za BH reprezentativca. Koeman i dalje u veznom redu forsira Sergija Busquetsa, navijači Barcelone polako gube strpljenje. Naime, Barca je već na -12 u odnosu na lidera Atletico Madrid. Do kraja prvenstva ima još puno utakmica, no pitanje može li se u takvo jakoj ligi Barcelona vratiti iz ponora? Moglo bi se dogoditi da Koeman ostane rekordno kratko na klupi katalonskog klupa, tek nešto duže nego što su njegov dolazak ”preživjeli” Ivan Rakitić i Luis Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.