Kaos na Poljudu: Štimac odgovorio Ivanu Rilovu nakon što ga je ovaj na sramotan način proglasio ‘neprijateljem kluba’

Foto: Snimka zaslona

Kako smo već pisali glavni tajnik udruge Naš Hajduk Ivan Rilov u Dnevniku Nove TV komentirao je smjenu Željka Kopića i stanje u Hajduku, no, kritizirao je bivšeg trenera kome je zamjerio odlazak na sastanak sa bivšim igračem Hajduka i legendom tog kluba Igorom Štimcem. Štimca je Rilov proglasio osvjedočenim neprijateljem kluba!?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovakvih sramotnih napada na Štimca Ivana Rilova odgovorio mu je bivši hrvatski reprezentativac te ga je nazvao grobarom kluba. “To govori grobar Hajduka koji ga sa svojim pajdašima vodi u sigurnu, ali bolnu smrt. Najveći sportski domet njegove ekipe je sedam kilograma pečenog”, kazao je Štimac, a prenosi portal gol.com/hr, te nastavio:

“Ja skromno mogu priznati da osim desetak svjetskih i nacionalnih medalja kao igrač imam i zasluge za posljednja dva osvojena prvenstva kao sportski direktor i trener voljenog kluba. Žalosno je što bucko zamišlja da je projekt “Njihov Hajduk” ustvari moj voljeni Hajduk. Da rezimiram, ja sam najglasniji i najveći neprijatelj fantomske udruge koja ja umislila da je veća od našeg kluba! Dali smo im dovoljno vremena da nas uvjere koliko ne znaju. Vrijeme im je da prestanu mrcvarit hajdučki puk, istinske zaljubljenike, kojima je muka od ovakvog cirkusa koji su kreirali.”

Igor Štimac je, podsjetimo,veliki protivnik Našeg Hajduka. Spomenutoj je udruzi Štimac nedavno posvetio i vrlo zanimljiv status na Facebooku. Sukob Štimca i udruge Naš Hajduk se nastavlja. Na različitim stranama ljudi koji se zaklinju u ljubav prema Hajduku,  ”osvjedočeni neprijatelj kluba” i ”grobar Hajduka.” Očito, riječi se više ne biraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.