Kaos u igri Reala: Fotografija s utakmice protiv Šahtara sve govori

Foto: Twitter

Kako smo već pisali nogometaši Reala poraženi su protiv Šahtara 2:0 u petom kolu grupne faze Lige prvaka te su ovim šokantnim porazom kompromitirali plasman u osminu finala najjače europsko klupske nogometne lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Reala nakon novog šamara njihovom klubu izuzetno su ljuti, očajni, zbog još jedne loše igre svoje momčadi, a čelništvo kluba, kako smo već pisali, navodno razmišlja o smjeni trenera Zinedine Zidanea, iako je izvjesno da do smjene neće doći prije posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka. Naime, francuski trener morat će sam vaditi kestenje iz vatre, zajedno sa svojim igračima.

Tijekom jučerašnje utakmice u igri Reala, prema pisanju španjolskih medija, vladao je pravi kaos. Doslovno su poklonili protivniku golove, a svoje prilike nisu iskoristili. Kraljevski klub nije ni blizu momčadi kakvu smo gledali prije godinu – dvije, a posebno dok je dres Reala nosio Cristiano Ronaldo. Tada je momčad bila gladna trofeja, gladna uspjeha, danas igraju kao da su zasićeni pobjedama, kao da im je svega dosta. Tako se ne osvajaju trofeji, a Real je klub koji uvijek mora imati najveće ambicije.

Jedna fotografija s utakmice možda najbolje sve to pokazuje, naime, petorica Realovih igrača bila su u svega nekoliko metara, a to je gotovo pola momčadi. Koliko je igrača protivničke momčadi bilo slobodno zahvaljujući neodgovornom ponašanju igrača Reala? Ovakve stvari se zapravo velikom klubu ne bi smjele događati i one pokazuju raspad sustava. Nije nikakvo čudo što je Šahtar, kao jedna solidna momčad, ali ništa više od toga, dobio ovakav Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.