Kaotično u Barceloni: Pjanića će katalonski klub iskoristiti u novoj razmjeni

Foto: snimka zaslona

Bosansko – hercegovački reprezentativac Miralem Pjanić nije se baš najbolje snašao u Barceloni, a iskreno govoreći ni Barcelona, sudeći prema rezultatima i izglednom ispadanju već u osmini finala Lige prvaka, se nije najbolje snašla s novim trenerom Ronaldom Koemanom. Pitanje je tko će prvi napustiti Barcelonu Pjanić ili Koeman?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjanić je u milosti Koemana, kao što je Koeman u milosti frustriranih navijača katalonskog kluba, dakle, svoju priliku, koja stiže na kapaljku, bosansko-hercegovački nogometaš isključivo čeka s klupe. Budući da ni ono malo prilika što je dobio Pjanić nije iskristio očekuje se njegov skori odlazak iz kluba.

Calciomercato tvrdi da će Barcelona pokušati iskoristiti Pjanića u novoj razmjeni koju planiraju. Spremni su ponuditi Pjanića i Juniora Firpa u zamjenu za Lautara Martineza. Barcelonina velika želja je dovođenje argentinskog napadača. Unatrag nekoliko godina spomenuti se napadač povezivao s katalonskim klubom, međutim, zbog financijskih problema ovaj se transfer nije mogao izvesti. Naime, nemoguće da bi Barcelona isplatila 111 milijuna eura odštete za Lautara zato žele to napraviti na drugi način, dakle, ponudit će Pjanića i Firpa u zamjenu te se nadaju kako bi tako ”smekšali” Inter da im prepusti svog sjajnog napadača.

Podsjetimo, Miralem Pjanić je u Barcelonu stigao u razmjeni, katalonski klub ga je preuzeo od Juventusa u zamjenu za Arthura i 10 miliona eura. Ove je sezone Pjanić za Barcu nastupio 25 puta te je zasad bez nekog ozbiljnijeg učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.