Kapetan Hajduka: ‘Svi igrači znaju gdje žive i igraju, nikakvog problema između Torcide i igrača Hajduka nema’

Foto: fah

Kapetan Hajduka Zoran Nižić u razgovoru za Sportske novosti govorio je o napadu na igrače i sastanku s Torcidom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sastanak je protekao u pozitivnom ozračju i, mogu reći, nikakvog problema između Torcide i igrača Hajduka nema. Baš nema. Dotaknuli smo se i napada, također. Osuđujem napad na svakog pojedinca, a kamoli ne na svog suigrača”, rekao je Nižić.

“Svi igrači Hajduka znaju gdje žive i igraju. Uvijek će biti i pozitivnih i negativnih komentara. Nema sivo, samo crno ili bijelo. Međutim, mi igrači imamo svoj zadatak na terenu, trebamo ga obaviti što najbolje možemo. Na druge stvari, na koje ne možemo utjecati, jednostavno ne treba trošiti vrijeme”, dodao je.

Govorio je i o promjenama u Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nijedan kapetan prije mene sigurno nije mogao reći ništa pametno na spomenutu temu. Nijedan igrač nije političar, to je valjda svima jasno. Mi imamo zeleni teren na kojem moramo pružati koliko znamo i možemo. Moramo biti profesionalci i to je sve što se od nas traži”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.