(VIDEO) Kapetan Mandžukić pogotkom u Belfastu izjednačio se s Eduardom da Silvom na ljestvici najboljih vatrenih strijelaca svih vremena

Foto: snimka zaslona

Hrvatska nogometna reprezentacija igra prijateljsku utakmicu sa Sjevernom Irskom. Mario Mandžukić krenuo je u obaranje rekorda. Kramarić je odigrao fantastičnu loptu s kojom je izbacio Čopa i uništio irsku obranu, Čop je s lijeve strane tukao, vratar mannus je obranio, ali je u gužni najspretniji bio Mario Mandžukić koji zabija za 1:0!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj pogodak bio mu je dovoljan da dostigne Eduarda da Silvu na vječnoj ljestvici hrvatskih reprezentativnih strijelaca. Ako zabije još jedan ili više golova, samo će Šuker s 45 golova biti ispred njega.

“Svima nam je drago da smo utakmicu s Islandom odradili kako smo i priželjkivali. Pobijedili smo u teškim uvjetima, bez navijača, i jako smo sretni zbog tog uspjeha. Sada ovo okupljanje želimo završiti na najbolji mogući način. Imamo dosta sjajnih mladih igrača i lijepo mi je biti dio takve momčadi. Sjeverna Irska je dobra, za njih nema prijateljske utakmice – njima je svaka natjecateljska. Moramo se i mi tako postaviti, imamo kvalitetu, i bit će to dobra utakmica”, najavio je Mandžukić prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.