Kapetan Modrić: ‘Bili smo skromni u izjavama, ali naše uvjerenje u veliki rezultat bilo je od početka ogromno’

Foto: fah

Hrvatski kapetan Luka Modrić je nakon plasmana u finale SP-a istaknuo da su bili skromni u izjavama, ali da je njihovo uvjerenje da mogu ostvariti veliki rezultat bilo od početka ogromno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bili smo fenomenalni, vjerovali smo do kraja da se možemo vratiti. Stvarali smo prigode i znali smo da to mora dati rezultat. Pokazali smo karakter, jer smo se i u prethodne dvije utakmice vraćali iz minusa”, rekao je Modrić za HTV i dodao: “Bilo smo skromni u izjavama, ali naše uvjerenje da možemo ostvariti veliki rezultat bilo je od početka ogromno i ne želimo stati na ovome”.

Englesku je u vodstvo doveo Trippier već u 5. minuti, ali pogocima Ivana Perišića u 68. minuti i Marija Mandžukića u 109. minuti na Perišićevu asistenciju, Hrvatska se probila u nedjeljno finale u kojem će se protiv Francuske boriti za naslov svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.