Kapetan Osijeka uoči Basela: ‘Bjelica je donio novu energiju’

Velika Gorica, 02.02.2020. - Utakmica 20. kola Prve HNL, Gorica - Osijek.Na slici Steenvoorden(4) Gorica i Škorić Mile (21) Osijek. foto HINA/ Tomislav PAVELK/ tp

Nogometaši Osijeka s optimizmom očekuju sutrašnji dvoboj 3. kola kvalifikacija Europske lige kada u Gradskom vrtu gostuje švicarski Basel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjeda nad Rijekom u prvenstvenom derbiju podignula je Bijelo-plave. Bila je to prva pobjeda Osijeka ove sezone, ujedno i debi Nenada Bjelice na klupi Osječana.

– Uzdamo se u kvalitetu i novu energiju pod vodstvom trenera Bjelice i njegovih pomoćnika. Gledao sam Basel protiv Šahtara u ovogodišnjem četvrtfinalu Europske lige, a pamtim ih i iz skupine Lige prvaka. Mora ih se itekako respektirati, ali sigurno će se i nas nešto pitati, a osobno sam uvjeren da ćemo pružiti sve od sebe u želji za prolaskom u sljedeće pretkolo, rekao je kapetan Mile Škorić.

– Uz naše navijače na tribinama zasigurno bismo imali još i veće izglede za uspjeh, no oni su i ovako realni. Željan sam takvih utakmica za koje se živi. Ne treba se previše vraćati u prošlost, međutim, kada se sjetim PSV-a i onih sjajnih igara i pobjeda, nema mi ništa ljepše! Jedva čekamo početak utakmice jer je činjenica da se na treninzima svakodnevno vidi ozbiljnost i svi će potvrditi da se dobro radi. Nećemo ni u kojem slučaju biti samo promatrači u tom ogledu. Nadam se pobjedi, vjerujem u nju jer je svi toliko želimo, dodao je Škorić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.