Kako je kapetan Slovenije Goran Dragić tješio uplakanog srpskog košarkaškog reprezentativca?

Foto: Snimka zaslona

Slovenija je u finalu Europskog košarkaškog prvenstva, koje je obilovalo sjajnim akcijama, ali i lošim obranama, svladala Srbiju i tako po prvi put u svojoj povijesti osvojila košarkašku medalju na nekom velikom natjecanju i to odmah zlatnu.  Slovenci su najbliži medalji bili 2009. godine, kada su došli do polufinala, međutim, tada su ih pobijedili Srbi, a onda i Grci u borbi za brončano odličje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovencima je zlato iz Istanbula treća medalja u loptačkim sportovima. Osvojili su prije dvije godina medalju u odbojci, kada su bili srebrni na Europskom prvenstvu, a osvojili su u siječnju ove godine broncu na SP-u u rukometu, pobijedili su Hrvatsku u jednoj nevjerojatnoj utakmici, u kojoj su naši rukometaši imali čak osam golova prednosti.

Pri povratku s Eurobasketa slovensku reprezentaciju dočekalo je mnoštvo u Ljubljani koje je proslavilo zlatno odličje, u trenucima slovenske euforije najbolji košarkaš Europskog prvenstva Goran Dragić, koji je u finalu zabio 35 koševa, primijetio je na srpskoj klupi uplakanog Vladimira Lučića, inače reprezentativca poražene momčadi u finalu. Dragić je prišao Lučiću, zagrlio ga i nešto mu šapnuo na uho, navode srpski mediji, koji otkrivaju i što je to Dragić rekao srpskom reprezentativcu:

”Glavu gore. Borili smo se i mi i vi, ali nažalost samo jedna momčad može pobijediti…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.