Kapetan Vatrenih Luka Modrić protiv svih uoči finala Lige prvaka: ‘Real ima najbolju obranu na svijetu, želimo ući u povijest’

Foto: fah

Nogometaši Reala ove su sezone u španjolskom prvenstvu primili 41 gol, što je veliki broj pogodaka ako znamo da se radi o prvaku Španjolske, primili su više golova od Atletica, Villarreala i Barcelone, no, puno su toga i zabili. Real je u Ligi prvaka također primio jako puno golova, njih čak 17, dakle, puno više od protivnika u finalu Juventusa, koji prima golove svake treće godine. Juventus je, naime, do finala Lige prvaka došao s tek tri primljena pogotka, u Serie A primili su 27 golova, najmanje u prvoj talijanskoj ligi. Ovaj podatak, što se tiče Juventusa, nikoga, naravno, ne čudi previše, poznato je da Talijani igraju sjajnu obranu i koliko im je teško zabiti više od gola po utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na ove podatke kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, jedan od najboljih veznjaka svijeta, Luka Modrić, vjeruje u obranu Reala, svoje suigrače u obrani za koje tvrdi da su najbolji na svijetu. Možda su kao individualci sjajni, no, Real kao momčad igra više napadački, svi sudjeluju u napadu, zbog čega i primaju više golova, no, i više zabijaju.

“Mi imamo najbolju obranu na svijetu”, rekao je hrvatski veznjak u najavi finala Lige prvaka, nakon čega je dodao:

Normalno je da želimo ući u povijest i obraniti naslov osvajača Lige prvaka. Spremni smo i očekujemo jako tešku utakmicu jer Juve je puno više od samo odlične obrane.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, finale Lige prvaka Real – Juventus na rasporedu je ove subote 3. lipnja u Cardiffu, bit će to ogled s jedne strane Luke Modrića, s druge strane Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.