Karlović napokon pobijedio Browna

Hrvatski tenisač Ivo Karlović plasirao se u 2. kolo ATP turnira u Delray Beachu, on je u dvoboju 1. kola nadigrao jamajčanskog Nijemca Dustina Browna sa 6-3, 6-7 (3), 6-2 za sat i 42 minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je do prve pobjede protiv Browna u njihom trećem međusobnom susretu, Brown je slavio u oba prošlogodišnja ogleda, stigao bez da je suparniku ponudio ijednu “break-loptu”, dok je on tri puta uspio ostvariti “break”. U prvom, setu Karlović je oduzeo servis Brownu već u četvrtoj igri, te tu prednost lagano održao do kraja. U drugom setu nije bilo “breaka”, a u odlučujućoj se igri bolje snašao Brown, dok je treći set bio ravnopravan sve do rezultata 2-2. Potom je Karlović dva puta oduzeo servis Brownu i riješio dvoboj u svoju kroist.

U 2. kolu će Karlović igrati protiv boljeg iz dvoboja između Srbina Filipa Krajinovića i Australca Thanasija Kokkinakisa.

REZULTATI:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IVO KARLOVIĆ (HRV/4) – Dustin Brown (Njem) 6-3, 6-7 (3), 6-2

Oleksandr Dolgopolov (Ukr/3) – Tejmuraz Gabašvili (Rus) 7-6 (4), 6-3

Denis Kudla (SAD) – Lukaš Lacko (Svk) 6-3, 6-4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.