I Karlović i Vekić izborili drugo kolo Indian Wellsa

Nakon Ajle Tomljanović i Ivo Karlović te Donna Vekić uspješno su prošli prvo kolo velikog Masters turnira u Indian Wellsu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karlović je slavio protiv Rusa Alexa Bogomolova Juniora s 6-4, 6-4 u dvoboju koji je odigran u vrlo vjetrovitim uvjetima, pa stoga i samo 8 Karlovićevih as-servisa. Karlović je u dvoboju koji je trajao 69 minuta i dvaput gubio svoj servis, no zato je protivniku napravio “break” čak četiri puta. Karlović u 2. kolu ide na pobjednika Australian Opena Švicarca Stanislasa Wawrinku, protiv kojeg u međusobnim dvobojima gubi s 1-3.

Sedamnaestogodišnja Osječanka Donna Vekić upisala je pobjedu u dva seta protiv Australke Olivije Rogowske s 6-0, 7-5, te zaustavila niz od čak osam poraza zaredom na WTA turnirima. U 2. kolu Vekić će igrati protiv 12. nositeljice Slovakinje Dominike Cibulkove, koja je bila slobodna u prvom kolu. Cibulkova je finalistica Australian Opena i Vekić čeka težak ispit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.