Karoglan: Dres Hajduka je malo teži nego neki drugi

Foto: fah

U derbi utakmici 16. kola HNL-a nogometaši Hajduka su na Poljudu svladali Osijek 3-1 (1-1) te su ovog suparnika pobijedili nakon čak dvije godine i dva mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Fala Bogu da smo nakon toliko utakmica pobijedili Osijek kod kuće. Čestitao bih momcima na pravoj utakmici i nadam se da ćemo taj niz nastaviti u iduće dvije utakmice koje nas čekaju, rekao je trener Hajduka Mislav Karoglan.

Emir Sahiti je doveo Splićane u vodstvo u 10. minuti, ali se Osijek vratio u igru golom u nadoknadi prvog poluvremena kada je volej u domaću mrežu smjestio Marin Leovac. U nastavku su Hajduk do pobjede vodili Marko Livaja koji je u 69. zabio iz kaznenog udarca te Jan Mlakar koji je u 79. dao gol za konačnih 3-1.

– Smeta me gol. Ovo nam je bio 12. ili 13. gol ove sezone kroz blok. Tu imamo probleme, to nam se ponavlja. To je nogomet, to je proces. Prvo poluvrijeme smo igrali protiv vjetra, iako je drugo malo stišao. Mislim da smo drugo poluvrijeme bili dominantniji, našoj pobjedi na kraju nema zamjerke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sahiti i Mlakar strijelci su drugu utakmicu zaredom.

– Trebamo im sad dati podršku, najlakše je kritizirati. Ovdje se stvorila negativna atmosfera. Dres Hajduka je malo teži nego neki drugi dresovi. Ne mogu štititi igrače, međutim na treningu tražim puno kao i svi drugi treneri. Kad radiš pošteno, onda ti se i kao igraču vrati sigurno.

Već u utorak Hajduk igra novu utakmicu i nastavlja borbu za obranu naslova u SuperSport Hrvatskom nogometnom kupu. Gostuje u Bjelovaru kod Mladost Ždralovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kup je kao nagazna mina. Nakon ove utakmice ne smijemo poletjeti. Nemamo ni zašto. Skromno i ponizno, malo se osvježiti i za dva-tri opet jedan teški izazov, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.