Karoglan pronašao pozitivu: Prvi put smo pobijedili bez Livaje

Foto: fah

Hajduk je s minimalnih 1:0 na Poljudu u sklopu 14. kola SuperSport HNL-a pobijedio posljednjeplasirani Rudeš, a u blijedom izdanju svoje momčad trener Mislav Karoglan pronašao je ipak jednu pozitivnu stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ono što mogu izvući pozitivno je da smo prvi put pobijedili bez Marka Livaje. Bili smo prespori, u fazi obrane prerazvučeni. U prvom poluvremenu smo imali 70 posto posjeda, ali dva igrača nisu bila pozicionirana kako smo htjeli. U drugom dijelu nije bilo ništa bolje. Dobro je da smo pobijedili, da smo se izjednačili s Rijekom, ali ne mogu izvući puno pozitivnog. Dobro je da nismo primili gol, no imali smo puno sreće, rekao je Karoglan i najavio gostovanje u Osijeku:

– Svaka je utakmica teška, ali očekujem bolji Hajduk. Sigurno ćemo igrati bolje jer povratkom Livaje i Krovinovića i drugi igrači bit će bolji. Nije lako kad dijete kao Sigur mijenja pozicije. S njim sam jako zadovoljan. Pukštas se vraća nakon ozljede, a Žaper je na poluvremenu rekao da je umoran.

Zašto se Hajduk pri kraju povukao?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teško je reći. Imali smo mi i presing, ali nismo bili dobri. U presingu imaš dvije stvari, prvo ekipe koje mogu puno pokriti intenzitetom i brzinom, to je u našoj ligi Lokomotiva, a drugi oblik je kada ekipe moraju puno čitati, biti kompaktne, imati jasne momente kada i kako iskačeš. To je proces, no tako je bilo i u mom prvom mandatu, zaključio je trener Hajduk, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.