Kek: Pobjeda u Zaprešiću nam je dobro došla nakon svega što se događalo posljednjih dana

Foto: fah

Rijeka je u dvoboju 7. kola Prve HNL lakoćom stigla do novih prvenstvenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pobjeda u Zaprešiću nam je dobro došla nakon svega što se događalo posljednjih dana. Jako dobro smo kontrolirali utakmicu, došli do zaslužene pobjede. Važno je da smo na ovakav način pobijedili prije reprezentativne stanke, a golove smo zabijati na vrijeme. Malš je dobio nezgodan udarac, a Heber pao na rame. Tek ćemo vidjeti težinu tih ozljeda” rekao je Matjaž Kek.

“Ovdje sam dosta dugo, no ovo mi je bio najtužniji i najjadniji tjedan otkada sam u klubu. Ma jedva sam čekao da završi utakmica. Vjerujem da je ovo zadnji put da smo igrali s ovom obranom, ako nije onda ćemo biti u velikim problemima. Prezadovoljan sam rezultatom, Rijeka je tri koplja ispred nas. Pa nama su Dalić i Nekić na početku sezone bili peti i šesti stoper, a sada su igrali protiv prvaka”, poručuje Samir Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.