Kalinić kreće na San Siru? Još jedan Hrvat započinje veliku priču u dresu velikog europskog nogometnog diva!

Foto: Twitter

Kako pišu talijanski mediji hrvatski napadač Nikola Kalinić, koji je ovog ljeta stigao na San Siro iz Fiorentine, trebao bi sutra, dakle, već ove nedjelje, debitirati za Milan. Iako Milan nije trenutno klub kakav je možda bio u vrijeme Zvonimira Bobana ili Ševčenka činjenica je da se radi o klubu koji je odmah iza Reala po broju osvojenih europskih naslova, u koje uključujemo Ligu prvaka te Kup prvaka… Drugim riječima, još jedan Hrvat kreće u puni pogon s još jednim europskim nogometnim velikanom. U tom kontekstu Hrvatska je nogometna velesila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan sutra na svom San Siru dočekuje Cagliari, klub koji bi treba pasti na kultnom stadionu, iako je tek nedavno stigao Milano Kalinić je u ozbiljnim planovima trenera Vincenza Montelle za utakmicu 2. kola Serie A.

“Jako smo sretni što imamo Kalinića, Andrea Silvu i Patricka Cutronea, a s obzirom da igramo svaka tri dana bit će mjesta za sve. Nikola trenira s momčadi, malo je fizički iza ostalih, ali ima šanse zaigrati sutra”, rekao je trener Milana, kluba koji će ove jeseni vjerojatno u punom sastavu doći na Rujevicu s obzirom kako se u grupnoj fazi Europske lige sastaje voljom ždrijeba s hrvatskim prvakom – Rijekom.

Navijači Milana su u euforiji na početku sezone, između ostaloga zbog brojnih pojačanja, ali i zbog dobrih rezultata. Podsjetimo, dolazak na prvu domaću utakmicu ove sezone najavio je i predsjednik Yonghong, koji spušta loptu na zemlju ne želeći pretjeranu euforiju među igračima zbog čega bi mogli ”izgorjeti” u prevelikoj želji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trenutno nam entuzijazam pomaže, daje nam energiju. Međutim, ne želim nikakvu euforiju jer je to opasno”, zaključio je Vincenza Montella.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.