Kek: Pogriješio sam jer Oršiću nisam dao šansu u Rijeci, njegov je nogometni put jedinstven

Foto: fah

Mislav Oršić glavna je sportska tema u Hrvatskoj. Sada je hrvatskog reprezentativca prokomentirao i Matjaž Kek, koji je jedno vrijeme trenirao Mislava dok je vodio Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“S ove distance se može zaključiti da sam pogriješio, da smo mi u Rijeci pogriješili. Pa, dobro ako sam pogriješio, neka sam, baš mi je drago da je Oršić izrastao u takvog igrača i prije svega u takvog čovjeka, da je napravio sve što je napravio. No, tih godina u Rijeci ganjali smo rezultat, imao sam dosta kvalitetnih igrača, Oršić je bio još mlad, a vraćao se nogometu nakon neugodne ozljede, nisam ga uopće niti mogao doživjeti kao igrača. Tako da se sve, zapravo, poklopilo”, rekao je Kek za Germanijak pa dodao:

“Sve što je Oršić napravio u svojoj karijeri, recimo, od tog trenutka kad mu ja u Rijeci nisam dao šansu od odlaska u Premiership jest fantastično. Doista, ne mogu se sjetiti igrača s takvom karijerom, Oršićev je nogometni put jedinstven u svijetu.”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.