Kiš: Norvežani nisu za podcjenjivanje

Izjave nakon utakmice 3. pretkola Europske lige u Splitu u kojoj su nogometaši Hajduka pobijedili norveški Stromsgodset sa 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Hajduka Damir Burić: “Pokazalo se da su Norvežani najteži protivnik s kojim smo igrali ove sezone u Europskoj ligi. No, moji igrači odigrali su jako dobro, držali su se dogovorenoga”.

Andrija Balić, strijelac za 1-0: “Dobro smo počeli, dobili smo samopouzdanje, a naša odlična publika nosila nas je cijeli susret. Presretan sam zbog pogotka, lopta mi je odlično sjela”.

Tomislav Kiš, strijelac za 2-0: “Bili smo bolji cijeli susret i zasluženo smo pobijedili. Naravno, sretan sam što sam zabio, ali svi su odigrali odlično. Svaka čast navijačima, zahvalni smo im do neba i zbog njih ćemo uvijek ostaviti srce na terenu. Imamo dobar rezultat, ali još ništa nije gotovo, čeka nas težak uzvrat jer Stromsgodset nije za podcjenjivanje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.