Kišni kaos: Hamilton u Sočiju došao do 100. pobjede u karijeri

Foto: fah

Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) pobjednik je Velike nagrade Rusije čime je došao do stote pobjede u Formuli 1. Tri kruga prije kraja vodio je Lando Norris (McLaren), ali tada je počela padati kiša, Hamilton se odlučio na promjenu guma, dok je Norris zakasnio s odlaskom u boks te ispustio pobjedu i na kraju završio sedmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemac Max Verstappen (Red Bull) je osvojio drugo mjesto, a treći je bio Španjolac Carlos Sainz iz Ferrarija.

U ukupnom poretku Hamilton ima 246.5 bodova, dva više od drugog Verstappena koji je danas od 20. stigao do druge pozicije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.