Poznato kada se Nadal vraća na teren

Foto: fah

Španjolac Rafael Nadal, trenutačno sedmi tenisač na ATP ljestvici, oporavlja se od ozljede i tretmana na stopalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavio je kako ga čeka dugotrajan oporavak pri čemu će morati biti veoma strpljiv kako bi se uspješno vratio na teniske terene.

Prema procjenama njegova strica i bivšeg trenera Tonija Nadala, Španjolac bi se trebao oporaviti do prvog Grand Slam turnira sezone, Australian Opena u siječnju.

– Stvari idu na bolje. Procjena je da Rafael počne s igranjem u Australiji. Do tada bi sve trebalo da bude kako treba. Ideja je da imamo sjajnu 2022. godinu i budite sigurni da će Rafa uložiti sve napore da se to i dogodi, rekao je Toni Nadal, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.