Kloppa naljutila kritika upućena Unitedu: Bio sam blizu da nazovem u emisiju

Foto: Twitter

Trener Liverpoola Jurgen Klopp prozvao je bivšeg napadača Aston Ville Gabbyja Agbonlahor zbog kritika koje je uputio Manchester Unitedu tijekom poraza protiv Brentforda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je njemački stručnjak da je bio toliko nervozan da je zamalo nazvao u program emisije “talkSPORT”.

Agbonlahor je nazvao United amaterskim te rekao da igrači poput Christiana Eriksena, Davida de Gee te Lisandra Martineza nisu dovoljno dobri.

– Očito da nisu imali dobar tjedan, ali u tim trenucima zaboravljamo koliko je Brentford dobar. Bilo je toliko loše kad sam se vraćao kući i čuo što Gabby priča za talkSPORT. Zaboravio je da je izgubio 6:0 od nas tijekom moje prve sezone, ne sjećam se da onda bio mentalno čudovište. Ali kad sam čuo što je rekao o Manchester Unitedu u toj emisiji, bio sam blizu da ga nazovem i kažem mu: “Potpuno si zaboravio da si bio igrač.” Ako bivši igrači tako govore, možete zamisliti kako ide sve drugo, rekao je Klopp, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.