Kobe Bryant i kći Gianna u tajnosti pokopani: ‘Teško mi je prihvatili da ih oboje nema’

Kobe Bryant i njegova kći Gianna pokopani su prošli petak na tajnoj ceremoniji u Pacific View Memorial Parku u Coroni del Mar, pišu strani mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javna komemoracija održat će se 24. veljače u Staples Centeru.

Njegova supruga Vanessa na Instagramu se oprostila od preminulih članova obitelji.

“Teško mi je prihvatili da ih oboje nema. Pokušavam procesuirati Kobeja koji odlazi, ali moje tijelo odbija prihvatiti da mi se moja Gigi nikad više neće vratiti. Imala je toliko života pred sobom. Ljuta sam što nisam s Kobejem i Gigi, ali sam zahvalna što sam ovdje s Natalijom, Biankom i Capri. Znam da je ovo što osjećam normalno. To je dio tugovanja”, objavila je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

I’ve been reluctant to put my feelings into words. My brain refuses to accept that both Kobe and Gigi are gone. I can’t process both at the same time. It’s like I’m trying to process Kobe being gone but my body refuses to accept my Gigi will never come back to me. It feels wrong. Why should I be able to wake up another day when my baby girl isn’t being able to have that opportunity?! I’m so mad. She had so much life to live. Then I realize I need to be strong and be here for my 3 daughters. Mad I’m not with Kobe and Gigi but thankful I’m here with Natalia, Bianka and Capri. I know what I’m feeling is normal. It’s part of the grieving process. I just wanted to share in case there’s anyone out there that’s experienced a loss like this. God I wish they were here and this nightmare would be over. Praying for all of the victims of this horrible tragedy. Please continue to pray for all.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavu dijeli Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.