‘Nisam ljubitelj Donalda Trumpa, ali zaustavio je tučnjavu, uletio je i prekinuo sve’

Donald Trump
Foto: Gage Skidmore / wikimedia commons

Aktualni američki predsjednik Donald Trump oduvijek je veliki ljubitelj sporta. Naime, Trump je često naglašavao kako voli pogledati dobre utakmice, tijekom devedesetih godina prošlog stoljeća utakmicama je često i nazočio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako sportski novinar Jeff Pearlman otkriva jednu epizodu iz sad već davne 1998. godine kada je Donald Trump u svom hotelu uspio zaustaviti žestok fizički obračun između tada mlađahnog Kobeja Bryanta i Jaysona Williamsa.

“Jayson je bio u dizalu u Grand Hyatt hotelu, kojeg je nekada Trump posjedovao. Jayson je nešto dobacio Kobeu, ne sjećam se točno riječi, ali bilo je nešto kao ‘što ima Kobe?’ Kobe mu je samo pokazao prst, kao OK. Zbog toga je Williams poludio jer je bio jedan od starijih momaka koji vjeruje da bi se stariji momci trebali tretirati s poštovanjem”, otkrio je Pearlman te je nastavio:

“Williams je poludio i udario je Kobea u dizalu. Nisam fan Donalda Trupma, ali rekao bih da je on zaslužan što se tučnjava nije rasplamsala. Trump je prekinuo tučnjavu, uletio je između njih i zaustavio sve”, istaknuo je Pearlman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Bryanta Williams je imao skromnu statistiku tijekom NBA karijere, zabijao je 7.3 koševa po utakmici, hvatao je 7.5 lopti po utakmici igrajući za 76erse i Netse. Doduše, tada se ipak igrala nešto drugačija košarka nego danas. Ipak, Williams je 1998. godine uspio upasti na All Star. Glede Bryanta, s vremenom je postao jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.