Kod Bjelice bio standardni član Dinamove obrane: Emir Dilaver kod Stjepana Tomasa u Turskoj…

epa07938969 Dinamo Zagreb head coach Nenad Bjelica (L) and player Emir Dilaver (R) attend a press conference in Kharkiv, Ukraine, 21 October 2019. Dinamo Zagreb will face Shakhtar Donetsk in the UEFA Champions League group C soccer match in Kharkiv, Ukraine on 22 October 2019. EPA/SERGEY DOLZHENKO

Donedavni 29-godišnji nogometaš Dinama, Emir Dilaver, karijeru će nastaviti u Turskoj. Novi klub Dilavera je Rizerspor, kojeg s klupe vodi bivši hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je pristao na ponudu turskog kluba od milijun eura tako da će bivši član u europskim razmjerima uspješne momčadi koju je vodio Nenad Bjelica otići kod Tomasa.

Podsjetimo, austrijski nogometaš je posljednje dvije godine nosio Dinamov dres, ranije je u karijeri igrao za Lech, Ferencvaros i Austriju iz Beča. Kod Zorana Mamića Dilaver je pao u drugi plan, što se pokazalo kao katastrofalna Mamićeva pogreška s obzirom na način na koji je izgledala obrana Modrih u Budimpešti kada su plavi ispali u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Dilaver je u dresu Dinama odigrao 66 utakmica te je zabio dva gola, bio je sastavni dio pouzdanog dvojca Nenada Bjelice u sredini obrambene linije zajedno s Kevinom Theophileom-Catherineom. Danas Dinamova obrana propušta na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.