Koeman na odlasku: Julian Nagelsmann od ljeta na klupi Barcelone?

Foto: fah

Poput sportske bombe odjeknula je vijest koju su objavili vodeći španjolski mediji. Naime, navodno će Julian Nagelsmann od sljedeće sezone preuzeti Barcelonu. Dakako, ova vijest nije i službena već se radi o utemeljenim medijskim spekulacijama, ali ipak zasad samo spekulacijama. Barcelona ima trenera, doduše ne baš uspješnog, Ronalda Koemana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No vratimo se Nagelsmannu, radi se o mladom njemačkom treneru koji ima nevjerojatne rezutate s RB Leipzigom, ali ono najbitnije u cijeloj priči, od mladog, talentiranog igrača u stanju je napraviti zvijezdu, a to je Barceloni itekako važno. Dokaz tome je činjenica da je samo u ovoj generaciji Leipziga nekoliko nogometaša koje traže vodeći europski klubovi.

Barcelona, nakon što se s vremenom ova igračka garnitura potrošila, zasitila, želi novu viziju, novi početak. Katalonci u novu eru žele s nekim novim, mladim ljudima. Ima ih Barcelona u rosteru, ima i par iskusnijih, što bi mogla biti dobitna formula za budućnost. U skladu s tom vizijom trebaju i trenera.

Ova sezona je za Barcelonu izgubljena, tvrde španjolski mediji, iako je Barcelona još uvijek u igri u Ligi prvaka, pa čak i u domaćem prvenstvu, malo je onih koji vjeruju da Ronald Koeman može to izvući. Sam Koeman je na udaru navijača, više zbog stila igre, nego zbog čak i samih rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No tek će se vidjeti kako će se sve razvijati, Koeman još uvijek ima pravu priliku, pred vratima Barce su presudne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.