Koeman odlučio u posljednji trenutak: Barcelona protiv Ferencvarosa bez Messija?

epa08850912 FC Barcelona's Lionel Messi wearing a Newell's Old Boys jersey in memory of late Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona celebrates after scoring the 4-0 lead during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and CA Osasuna at Camp Nou in Barcelona, Spain, 29 November 2020. EPA/Andreu Dalmau

Nakon uvjerljive prvenstvene pobjede nogometaši Barcelone sutra u gostima igraju u Budimpešti protiv Ferencvarosa (klub koji je izbacio Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka) susret petog kola grupne faze Lige prvaka. Treba li uopće spominjati da je katalonski klub veliki favorit?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Katalonci su već osigurali plasman u osminu finala Lige prvaka, za razliku od nacionalnog prvenstva Barcelona u Europi igra sjajno te je sasvim sigurno da nogometaši Ronalda Koemana žele pobjedu u Mađarskoj kako bi osigurali i prvo mjesto u svojoj skupini.

Podsjetimo, prošlog tjedna Barcelona je slavila u Kijevu s 4:0, a Koeman je uspio odmoriti većinu najvećih zvijezda. Na isti način Koeman će postupiti i sutra u Budimpešti te se već zna koji igrači neće putovati na meč grupne faze Lige prvaka.

Prema pisanju španjolskih medija trojica igrača Barcelone nisu jutros bila na treningu te je jasno kako da oni neće biti u konkurenciji za sutrašnji dvoboj. Bez obzira na to jasna je namjera katalonskog kluba – samo pobjeda dolazi u obzir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Budimpešti neće igrati Lionel Messi, Marc-Andre Ter Stegen i Philippe Coutinho. Messi je odmarao i u Kijevu i za mnoge je iznenađenje što ni sutra neće biti u konkurenciji za utakmicu Lige prvaka. Navodno su spomenuta trojica nogometaša bila u planu da sutra igraju protiv Ferencvarosa, međutim, Koeman se predomislio i u posljednji trenutak ih je maknuo s popisa putnika za Budimpeštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.