Koeman: ‘Onaj tko je objavio Messijevu plaću to će i platiti’

epa08613000 Dutch coach Ronald Koeman reacts during his presentation as the club's new head coach in Barcelona, Spain, 19 August 2020. Koeman, who has just rescinded contract with the Dutch National soccer team, has signed for a two year contract until 30 June 2022. EPA/Alejandro Garcia

Ronald Koeman nakon slavlja Barcelone 2:1 protiv Athletic Bilbaa imao je razloga za sreću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako je važno da smo pobijedili protiv ovako trkački moćne momčadi. Odigrali smo sjajno prvo poluvrijeme, rezultat je mogao biti i puno uvjerljiviji. Zaslužili smo barem još jedan gol u prvom dijelu”, rekao je Koeman pa dodao:

“Dobro smo pritiskali, stvarali smo šanse, na trenutke nismo imali sreće, ali jako dobro smo reagirali na sve njihove promjene i poteze. Patili smo, ali reagirali smo i zaslužili pobjedu.”

“Već jako dugo znamo da je on najbolji na svijetu. Napravio je puno za klub. Odlučuje utakmice. Nisam ga vidio motiviranijeg nego u proteklih nekoliko dana. Treba poštovati sve što je napravio. Onaj tko je pustio podatke mu je htio napakostiti i za to će platiti. Za njega više nema mjesta u klubu”, rekao je Koeman o objavi Messijeve plaće u novinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo biti ujedinjeni i fokusirani. Sve što je objavljeno treba staviti na stranu. Bez Lea mi ne možemo loviti najveće stvari, on je sjajan igrač”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.