Koeman prekinuo intervju s porukom: Zašto u Španjolskoj nema VAR-a?

epa08612983 Dutch coach Ronald Koeman reacts during his presentation as the club's new head coach in Barcelona, Spain, 19 August 2020. Koeman, who has just rescinded contract with the Dutch National soccer team, has signed for a two year contract until 30 June 2022. EPA/Alejandro Garcia

Real Madrid je u 30. kolu La Lige pobijedio Barcelonu 2:1 i skočio na prvo mjesto La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Barcelone poludjeli su na suca jer su smatrali da je u 84. minuti morao dosutiti penal na Braithwaiteu koji je pao u duelu s Mendyjem.

“Svaki navijač Barcelone mora biti nezadovoljan suđenjem. Ono je bio penal na Braithwaiteu, a nisam zadovoljan ni sudačkom nadoknadom. Igralo se samo četiri minute, a sudac je tri minute potrošio na zamjenu uređaja na ruci. Moralo se još igrati. Što se same utakmice tiče, nismo bili dobri u prvom poluvremenu, ali smo se digli u nastavku”, rekao je Barcelonin trener Ronald Koeman.

“Ne razumijem zašto u Španjolskoj nema VAR-a”, dodao je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.