Koeman vrlo jasan: Zašto Griezmann nije počeo utakmicu u Kijevu?

Foto: fah

Nakon gostovanja u talk showu Jorgea Valdana francuski reprezentativac Antoine Griezmann postao je glavna nogometna tema u Španjolskoj. Naime, zvijezda Barcelone umjesto na terenu govori pred medijima. Nakon tog gostovanja Griezmann je završio na klupi u utakmici Barcelone u sklopu 4. kola Lige prvaka u Kijevu protiv tamošnjeg Dynama, i bez njega, i bez Messija, Barca je uvjerljivo došla do pobjede.  Doduše, Francuz je jednim dijelom sudjelovao u pobjedi Katalonaca u Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Barcelone Ronald Koeman otkrio je razloge zašto je francuski nogometaš, koji je na Camp Nou stigao kao veliko pojačanje, ostao na klupi, odnosno zašto nije počeo utakmicu iako su gotovo svi mediji to najavili. Podsjetimo, Griezmann je ušao u drugom poluvremenu u igru te je zabio gol kad je već sve bilo gotovo, za 4:0, tamošnji mediji odmah su povezali stvari i objavili kako se Koeman odlučio na ovakav potez zato što je Francuz progovorio o svom odnosnu s prvom zvijezdom momčadi i zaštitnim znakom Barcelone Lionelom Messijem.

Je li doista tome tako?

Naime, trener katalonskog kluba, Nizozemac Ronald Koeman, tvrdi kako odluka da francuskog reprezentativca ostavi na klupi nema nikakve veze s intervjuom tijekom kojeg je govorio o o svom ”čudnom” odnosu sa sjajnim argentinskim nogometašem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je na klupi isključivo zbog problema s kondicijom te smo željeli biti oprezni. Ključno je odmoriti neke nogometaše i dati priliku onima koji naporno rade, a do sada su vrlo malo igrali”, rekao je Koeman nakon čega je dodao:

“Gledam Griezmanna kako radi od kako sam došao u klub. On uvijek daje sve od sebe za klub. Šteta što nije imao sreće da postigne više golova , a to se može promijeniti samo napornim radom, a on to upravo i pokušava.”, poručio je nizozemski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.