Korona situacija: Policija će čuvati tenisače na Australian Openu?

Foto: fah

S obzirom na pandemiju koronavirusa, kojoj se bez obzira na najave dolaska cjepiva ne nazire kraj, još uvijek je neizvjestan početak prvog Grand Slam turnira sezone, mislimo, dakako, na Australian Open koji bi trebao krenuti u siječnju 2021. godine. Ipak, medijske spekulacije u Australiji glede turnira na kojem se očekuje velika bitka velike trojice, Rafaela Nadala, Novaka Đokovića i Rogera Federera su već krenule te se tako piše kako bi mogao izgledati prvi Grand Slam turnir u idućoj godini, koja će očito je biti jednako turbulentna, barem u svom prvom dijelu, kao i ova koja je na odlasku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon početnog negodovanja dvojbe više ne bi trebalo biti, svaki tenisač koji dođe u Australiju morat će u karantenu. Istina, tijekom te izolacije imat će mogućnost treniranja.

“Po svemu sudeći tenisači će morati biti u karanteni od 7. do 21. siječnja te će trenirati pod nadzorom policije. Početak turnira trebalo bi biti 25. siječnja ili 1. veljače, još se čeka potvrda, kao i odluka o kvalifikacijama i turnirima koji prethode Australian Openu”, navode mediji u Australiji.

Podsjetimo, naslov na Australian Openu brani prošlogodišnji pobjednik Novak Đoković, koji je, između ostaloga, u polufinalu izbacio i Rogera Federera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.