Koemanova teorija zavjere: Urušava se projekt trenera Barcelone

Foto: Snimka zaslona

Nizozemski trener, Ronald Koeman, došao je u Barcelonu prije nekoliko mjeseci, odmah je potjerao Ivana Rakitića, Luisa Suareza, Vidala…, što se pokazalo kao katastrofalan potez, koji nije naišao na odobravanje navijača.  I Lionel Messi nije oduševljen Koemanom, naprotiv, pitanje je poslije debakla na Nou Campu u derbiju protiv Reala koliko će zapravo Nizozemac ostati na Barceloninoj klupi, koliko će na kraju krajeva Josep Maria Bartomeu ostati na čelu Barcelone. Projekt Ronalda Koemana počeo se urušavati već nakon nekoliko utakmica. Nervoza u Barceloni, a o čemu svjedoči i intervju Gerarda Piquea uoči derbija, a i neke reakcije Messija tijekom samog derbija, dosegla je vrhunac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, kako Koeman nema previše izbora, a s obzirom da se Barcelona nalazi na 12. mjestu, tako se vadi na suce. Tipični alibi za trenera koji je svjestan da je sve ovo što se događa njegova ”zasluga”.

Koeman je, dakle, osuo paljbu poslije debakla protiv Modrićeve momčadi i poraza od Reala s 3:1.

”Igrali smo dobro, stvarali šanse. U drugom poluvremenu smo također bili dobri. Teško je razumjeti, nismo zaslužili poraz. Neke sudačke odluke ne razumijem. Sudačka odluka je mnogo utjecala na rezultat”, kazao je Koeman, nezadovoljan svime i svačime te je iznio svoju teoriju urote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ne razumijem VAR. Mislim da se VAR aktivira samo protiv Barcelone. Onakvi dueli se događaju u kaznenom prostoru. Igrali smo pet utakmica i nijedna odluka nije donesena u našu korist. Crveni kartoni protiv Getafea… Ne zaslužujemo tako gubiti”, poručio je Koeman.

O čemu se zapravo radi? Naime, sporni događaj zbio se u 63. minuti,  Lenglet je vukao Ramosa za ruku uoči kornera u svome šesnaestercu u jednoj ne baš opasnoj situaciji, lopta nije ni išla na stopera Reala, koji je, s obzirom na iskustvo, to iskoristio te je pao. Nakon pregleda VAR snimke sviran je kazneni udarac, a Sergio Ramos je poentirao za 2.1. Treći pogodak za Real zabio je kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić.

Činjenica je da su i Real i Barcelona u Španjolskoj kod sudaca ”zaštićeniji” od ostalih klubova, doduše Real tek malo više od Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.