Kolak: ‘Potrudit ću se druge godine biti spremna’

Zagreb, 10.08.2017 - Gradonaèelnik Grada Zagreba Milan Bandiæ, zajedno sa Sarom Kolak, olimpijskom pobjednicom iz Rio de Janeira i direktoricom IWCH mitinga Zagreb 2017 Ivanom Brkljaèiæ, obišao je atletski stadion Mladost uoèi održavanja 67. Hanžekoviæevog memorijala. Na fotografiji trener Sara Kolak. foto HINA /Zvonimir KUHTIÆ/ zk

U Zagrebu je započeo Hanžekovićev memorijal, najstarija sportska priredba u Hrvatskoj i jedan od najboljih atletskih mitinga na svijetu, koji svoje jubilarno, 70. izdanje dočekuje kao miting prestižne Continental Tour Gold serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvajačica olimpijskog zlata u bacanju koplja Sara Kolak zbog ozljede ne može nastupiti pa je natjecanje u toj disciplini otkazano. – Potrudit ću se druge godine biti spremna. Trenutačno sam doma, malo pauza, pa se vraćam u Oslo, rekla je Kolak koja ne nastupa zbog ozljede nožnog palca, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.