Kolak: Razočarana sam, ali ovo me neće dotući

Tokio, 02.08.2021 - Hrvatska atleticarka Sara Kolak, braniteljica naslova Olimpijske pobjednice u bacanju koplja iz Ria 2016. godine, tijekom kvalifikacija u bacanju koplja na Olimpijskim igrama Tokio 2020. foto HINA/ Damir SENCAR/ ds

Hrvatska kopljašica Sara Kolak ostala je bez plasmana u finale Olimpijskih igara u Tokiju nakon što je u kvalifikacijama prestupila u sva tri pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo mi je dobra lekcija za naprijed. Najjači adut me jednostavno ne sluša, ruka me boli makar sam fizički dobro i dala sam sve od sebe. Sada ću završiti sezonu i resetirati se. Naravno da sam razočarana, ali me ovo neće dotući. Ne bojim se. Treba ići ‘delati’, izjavila je olimpijska pobjednica iz Rija.

Inače, Sara je u Tokio otputovala bez svog trenera Norvežanina Andreasa Thorkildsena, koji je otkazao put u zadnji trenutak navodeći kao razlog strah od koronavirusa.

“Otputovat ću u Norvešku i popričati s njim. Zahvalila bih Edisu i Marku koji su mi pomogli oko treninga i savjeta. I stvarno ću ove Olimpijske igre pamtiti po odličnoj ekipi jer u nijednom trenutku nisam bila sama”, rekla je Sara Kolak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.