Koliko golova Mario Mandžukić mora zabiti kako bi ostao u Milanu?

epa08960656 AC Milan’s Mario Mandzukic warms up before the Italian Serie A soccer match between AC Milan and Atalanta BC at Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, 23 January 2021. EPA/MATTEO BAZZI

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić odigrao je tek pet utakmica za Milan, najveći razlog tome je zapravo leži u ozljedama, točnije ozljedi. Mandžo, koji je u Milan stigao u siječnju, nema sreće, ali ni golova te asistencija na svom kontu, a što bi moglo rezultirati brzim rastankom s klubom koji je čak sedam puta bio prvak Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji, ukratko rečeno, nagađaju, glede Mandžukićevog ostanka, odnosno odlaska iz Milana te se piše o mogućem produljenju njegova ugovora. La Gazzetta dello Sport tako navodi kako bi hrvatski nogometaš morao u preostalih devet prvoligaških utakmica postići minimalno pet golova kako bi se izborio za ostanak u klubu aktivacijom klauzule u ugovoru. Dakako, to je malo realno. Hrvatski napadač tek se vraća i trebat će vremena.

Isto tako, La Gazzetta dello Sport podsjeća i na skromnu minutažu Mandžukića, a za što on i nije krivac, s obzirom na ozljedu te podsjećaju kako Mandžo nije imao sreće otkako je u siječnju stigao na San Siro. Mandžo je, podsjetimo, doveden kako bi u napadu pomogao vremešnom Zlatanu Ibrahimoviću, kako bi mogao pomoći ulaskom s klupe u svakom trenutku. Zbog ozljede mišića Mario je propustio posljednjih deset utakmica, no mogao bi biti spreman za subotu i izuzetno važnu Milanovu utakmicu protiv Parme. Milan se bori za Ligu prvaka, prema svemu sudeći bitka za naslov je izgubljena, Inter je ipak previše pobjegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.