Koliko bi Natašu Janjić, Jelenu Veljaču, Tihanu Lazović, Ivanu Runjić i urednike Jutarnjeg lista dočekalo ljudi u Zagrebu pri povratku recimo iz Beograda?

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se jučer iz Rusije nakon spektakularnih rezultata i osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvati su u glavnom gradu masovno dočekali Vatrene, došli su navijači iz cijelog svijeta, ne samo iz Zagreba i bilo ih je prema procjenama policije više od pola milijuna. Na kraju je hrvatskim reprezentativcima zapjevao prema njihovoj želji najpopularniji hrvatski glazbenik Marko Perković Thompson, kome je zapravo organizator sabotirao nastup isključivši mikrofon pa su glazbenik i nogometaši, zajedno s navijačima, bili prisiljeni zapjevati bez glazbene podloge, matrice. I učinili su to.

Pojava Thompsona izazvala je nezapamćeni izljev bijesa u jednom dijelu hrvatskih medija, pa i u Vladi bliskom Jutarnjem listu. Tako se u spomenutoj tiskovini pojavilo svašta u posljednjih dvadesetak sati.

Između ostalog svoj je prostor dobila glumica Nataša Janjić, koja se tijekom Svjetskog prvenstva i nije puno oglašavala glede nastupa Vatrenih, no, nakon što je vidjela kako se ulicama Zagreba slavi i kako stotine tisuća Hrvata slave Vatrene, koje u autobusu pratio Thompson, morala se oglasiti. Bolje da nije, uvrede je možda bolje ne izreći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, našoj glumici, kako piše Jutarnji list, nikako se nije svidjelo što se Marko Perković Thompson družio s Vatrenima pa je objavila ovo: “Mi volimo us**t pred kraj. Takvi smo. Neopisivo.”. Ako je Nataša Janjić NAŠA glumica, čiji je hrvatski branitelj i pjevač Marko Perković Thompson?

Požalila se i kako su, nažalost, nestali stihovi “Večeras je naša fešta”, “Mi smo prvaci” te “Ovo će biti dobra noć predosjećam”, a s njom su se složile i neke druge glumice, piše dalje ”naš” Jutarnji. Sve je to očito ”naše”, samo su hrvatski branitelji i Vatreni tuđi.

Nije glumica Nataša jedina, oglasila se i Tihana Lazović, kao i Jelena Veljača. Također dvije NAŠE glumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ma kad je već morao pjevati, makar da sluha ima!”, napisala je Tihana Lazović, a Jelena Veljača je dodala: “Ja sam malo u šoku koliko je on off tune”.

Ivana Runjić je objavila komentar:

”A Nekad mu se i plaćalo da ne pjeva!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I glumica Lana Barić nije bila zadovoljna nastupom jednog od omiljenog pjevača Vatrenih: “Šteta. Malo je falilo da pobijedimo i u dočeku, ali protivnik je bio jači”

Koji protivnik? ”Naše” glumice nisu shvatile da je Hrvatsku i Thompson branio, ako je Thompson, kao hrvatski branitelj, njihov protivnik, tko je onda agresor?

Koliko bi naposljetku Hrvata dočekalo naše glumice s neke premijere nekog ”našeg” u režiji ”naših” redatelja u Beogradu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.